Bonusinlägg! Akiba Fukurou!

 
Okej eftersom jag har varit borta så länge så är det inte mer än rätt att det kommer ett till inlägg!
 
Som många säkert vet så har Japan många temakafeer. Du kan gå på allt från de klassiska Maid-kafeerna och bli serverad glass eller Omu-rice av söta tjejer klädda i maidkläder till robotkafeer. Det finns även Mumin-kafeer(jag vill gå dit!) eftersom Mumin är väldigt stor här. 
 
Själv har jag hittills lyckat gå på Maid-kafe, Butler-kafe(väldigt obekvämt enligt mig, de leder en till och med till toaletterna!) och nu senaste; Uggle-kafe! 
 
Av de få temakafeerna jag varit på så gillade jag definitivt ugglekafeet bäst, och det trots att de inte serverade någon mat! För 1500 yen får man vara där i en timme, ta så mycket foton man vill, hålla i ugglorna och i slutet får man en laminerad bild av sig själv och en uggla man höll i. Det var väldigt häftigt att få vara så nära ett djur man vanligtvis aldrig ser, och enligt mig helt klart värt pengarna. Stället jag gick på heter Akiba Fukurou och ligger i det berömda teknik/spel/anime-kvarteret Akihabara, men det finns även andra ställen runtom i Tokyo, där man även faktiskt kan ta en fika. Utöver ugglor så finns det många djurkafeer, katter, hundar, kaniner och säkerligen massvis med andra, så gillar man djur och befinner sig i Tokyo så är de helt värda ett besök!
 
 
 
 
 
 
Min kompis Amel(till höger) photoshopade bilden; älskar att hon lade till Snape i bakgrunden!!!