Födelsedag!

Fredag den 13:de. För många ansedd en dag av otur och olycka. Hur klarade ni er den här gången? Själv gick dagen förbi helt utan olyckor! Men det kanske är på grund av att det var min födelsedag! Så i förra veckan gick jag in på år 22 av mitt liv.

Jag måste säga att större delen av dagen inte kändes så mycket som en födelsedag, på morgonen hade jag till och med glömt bort det helt! Sen så jobbade jag också från kl.12-19:30 vilket höll en ganska upptagen.

Efter jobbet dock hade jag en liten middag med ett par kompisar! Vi möttes i Lumine och eftersom jag förra året blev pressad på att bestämma vart vi skulle äta så gick jag och funderade på det, men kunde inte riktigt komma på vad jag kände för. Det visade sig att jag inte behövde tänka på det, för när jag kom fram hade tjejerna redan bokat ett bor för oss inne på en Hawaiiansk restaurang! De hade jättefina bås med en massa tyger och kuddar, god mat och tropiska drinkar. Väldigt mysigt helt enkelt!
 
 
Efter att ha ätit klart middagen satt vi och pratade och skämtade länge. Men helt plötsligt började en högljudd musik spelas. Trött efter att ha jobbat hela dagen så reflekterade jag inte så mycket över det men eftersom mina vänner tittade väldigt menande på mig började jag lyssna ordentligt. Det var en födelsedagssång! Det hade helt gått förbi mig! Så personalen kom fram med en bakelse med tomtebloss och tog en bild av oss. Jag höll på att bryta ihop av skratt, dels för att jag hade varit så seg på att reagera och dels för att jag blev himla glad.
 
 
 
Vi delade på bakelsen och sedan avslutades kvällen med att de gav mig en present, ett jättefint set med olika nagellack! Så trots att dagen hade startat helt normalt så slutades den väldigt bra!
 
 
 
Nu i veckan fick jag paket även från en arbetskompis och från mamma!